Krafton till dagens datum har 21 medarbetare och erbjuder sedan 2013 elinstallationstjänster för både nyproduktion och renovering. Bolaget utför främst arbeten i Stockholm län och utöver många starka lokala kundrelationer arbetar Krafton även med ett antal rikstäckande kunder.

Genom att skapa en koncern med ett av Sveriges snabbast växande solcellsbolag ger det oss möjligheten för en snabbare tillväxt. Vi vill presentera – Aprilice!

Aprilice AB har sedan starten 2012 verkat inom miljöbyggnadssektorn och arbetar för ett hållbart byggande. Med djup kunskap inom teknikområdet och byggnation skapar de miljöfokuserade och innovativa lösningar. En stark tro på att effektivisera och utveckla ett hållbart samhälle genom lokalt producerad förnyelsebar energi och smarta hus skapar vi morgondagens koncern. Aprilice vision är att leda utvecklingen i klimatsmarta hus med fokus på teknisk utveckling av solpaneler och solceller. Idag stärker Krafton och Aprilice sina verksamheter genom sammanslagning och gemensamt koncernbildande.

VD för Krafton, Andreé Arnberg samt VD för Aprilice Jing Wei Cheng delar sin passion för företagande och har tillsammans med Zlatko Brkovic nöjet att starta en filial även i den södra delen av Sverige. Vi vill även presentera – Krafton Syd!

Brkovic, som tidigare har arbetat som projektledare på ett utav Sveriges största installationsföretag har lång erfarenhet av branschen och ledarskap. Med sina goda kvalitéer är Zlatko Brkovic en solklar kandidat som VD för den nya regionen. Vi är väldigt exalterade över allt spännande som komma skall! Mer information inom kort..

2019 var ett år av spännande händelser, inte bara vann Andrée Arnberg första pris för unga företagare i Nynäshamn utan blev även nominerad till 2019 DI Gasellpriset.

Är du intresserad av att bli en i teamet?

Kontakta Julia Ekelöf
Mail: Julia.ekelof@krafton.se
Telefon:  0708801052